Schoolspullen

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

Zit je kind op het voorgezet onderwijs of beroepsonderwijs of gaat hij/zij na de zomervakantie starten? En zijn de kosten voor schoolspullen een probleem? Wij helpen je graag.

Schoolspullencode Dekkers Boek & Kantoor

Zoals afgelopen jaar is het ook dit jaar weer mogelijk om schoolspullen voor uw kinderen aan te vragen. Wij hebben besloten om ook dit jaar weer een schoolspullencode van Dekkers Boek&Kantoor te verstrekken.
Met deze code kunt u op een aparte webshop van Dekkers Boek&Kantoor de benodigde schoolspullen voor uw kind(eren) aanschaffen, zoals pennen, agenda, etui, schriften, rekenmachine, woordenboeken, et cetera.

Let op: Een grafische rekenmachine kunt u apart bestellen. Dit gaat niet via de schoolspullencode. U kunt via https://schoolboek.nl/leergeld/ bij de optie Studiematerialenlijst een bestelling doen en bij betalen aangeven dat de betaling via Leergeld gaat. Dit word daarna met uw budget verrekend.

Indien u de voorkeur geeft om de schoolspullen aan te schaffen in de winkel, heeft u deze mogelijkheid. U kunt hiervoor de winkel van Dekkers Boek&Kantoor (Vriesestraat 43, Dordrecht) bezoeken. Mocht u dit van plan zijn, vergeet dan niet om de schoolspullencode mee te nemen!

U kunt het huidige aanbod alvast bekijken op https://schoolboek.nl/schoolspullencode.

Voorwaarden aanvraag Schoolspullencode:

- U bent woonachtig in de Drechtsteden maar niet in Dordrecht;
- Uw inkomen voor 2024 moet bij Leergeld goedgekeurd zijn;
- Uw kind zit op het voortgezet onderwijs of gaat aankomend schooljaar/na de zomervakantie naar het voortgezet onderwijs of het MBO/HBO;
- Uw kind waarvoor u de aanvraag indient heeft voldoende budget;
- Uw kind is op de dag van de aanvraag nog geen 18 jaar;

Wanneer deze situatie op u van toepassing is, kunt u de schoolspullencode bij Leergeld aanvragen. Het saldo van deze Schoolspullencode bedraagt € 100,- per kind en wordt verrekend met het Leergeld budget van uw kind. U kunt tot en met 31 oktober 2024 gebruik maken van deze code. U bent niet verplicht het saldo in één keer te besteden. Tussentijds kunt u kijken welk resterend saldo er nog te besteden is.

Na het indienen van de aanvraag wordt deze door onze administratie in behandeling genomen. Hierover krijgt u bericht of deze wel of niet is goedgekeurd. Als de aanvraag is goedgekeurd ontvangt u de code, samen met de verdere instructies.

Let op: de schoolspullencode zal per mail vanaf 15 april 2024 naar u worden verzonden!

In november 2024 worden de niet-bestede bedragen verrekend en komen terug op het budget van uw kind(eren).

Schoolspullen ergens anders bestellen?

Koop je je schoolspullen liever ergens anders? Dan kun je één maal per jaar een aanvraag voor schoolspullen tot maximaal € 50 indienen. Vergoeding gebeurt op basis van een kassabon of betaalbewijs.

Let op: een grafische rekenmachine kun je apart bij Leergeld aanvragen, buiten de schoolspullencode om.

Vul het aanvraagformulier in en wij gaan snel voor je aan de slag.

Veel gestelde vragen:

  • Mogen kinderen op de basisschool ook schoolspullen aanvragen? Nee, dit is alleen voor kinderen op de middelbare school.
  • Zit er een maximum bedrag aan schoolspullen? Ja, wij hebben hiervoor twee opties. Je kunt een schoolspullencode aanvragen waarmee je voor € 100 schoolspullen kunt kopen bij Dekkers Boek & Kantoor (in de winkel of via de webshop). Óf je kunt voor maximaal € 50 schoolspullen aanschaffen bij een andere winkel. Wij vergoeden dan éénmalig de kosten op basis van een kassabon of een betaalbewijs.