Help ons

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

Laat kinderen meedoen! Leergeld ondersteunt kinderen uit gezinnen met geldzorgen. Denk hierbij aan ondersteuning door middel van een laptop, muziekles of sportabonnement. We vinden het belangrijk dat elk kind echt kan meedoen. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat elk kind kansrijk is en kennis, vaardigheden en eigenwaarde ontwikkelt.

Word partner

Het geeft een goed gevoel om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen in de regio. Wij werken samen met een groot aantal partners in de regio: bedrijven, verenigingen, kerken, maatschappelijke organisaties en particulieren.

Leergeld is al deze partners enorm dankbaar. Met hun hulp kunnen we meer kinderen bereiken én ondersteunen. De hulp van partners kent allerlei vormen: acties of kortingen voor onze gezinnen, sponsoracties voor Leergeld, advies, vrijwillige inzet, publiciteit.

Wil je een bijdrage leveren aan onze missie om meer kinderen te laten meedoen: neem contact met ons op. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

Samen staan we sterker!

Word vrijwilliger

Wil je van betekenis zijn en kinderen die opgroeien in gezinnen met geldzorgen helpen? Hun ook een kans bieden om mee te kunnen doen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn?

Leergeld Drechtsteden biedt deze hulp. Maar wij kunnen dit alleen doen vanwege de inzet van onze vrijwilligers: op kantoor, als intermediair of lokaal bij activiteiten. Zij zijn de drijvende kracht van de organisatie.

Lijkt het je wat om als vrijwilliger mee te werken binnen onze organisatie: neem contact op. Samen verkennen we wat er mogelijk is.

Doneer

Met meer middelen kunnen we nóg meer kinderen bereiken en ondersteunen. Wil je een donatie doen? Dat stellen we bijzonder op prijs. Je kunt het naar ons overmaken op  rekeningnummer NL36 RABO 0118 9358 60 t.n.v. Stichting Leergeld Drechtsteden. 

Wil je een sponsoractie of benefietbijeenkomst voor Leergeld organiseren? Ook daarover denken we graag mee.