Overzicht actueel

Hieronder vind je het laatste nieuws over onze activiteiten, acties en mijlpalen van onze organisatie.

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.


Donatie Amega Groep

Wat was het een mooi moment toen de vestigingsmanagers van de dealerholding Amega Groep zelf hun donaties uitreikten aan o.a. Leergeld Drechtsteden.

Extra mogelijkheden in 2024

In 2024 is extra geld (van het Ministerie via Leergeld Nederland) beschikbaar.

Start Papendrecht Sport- en Cultuurfonds 18+

De gemeente Papendrecht heeft besloten een Sport- en Cultuurfonds 18+ te starten. Met dit fonds kunnen bewoners van 18 jaar en ouder met een laag inkomen deelnemen aan sport en cultuur.

Schoolspullencode 2024

Zoals afgelopen jaren is het ook dit jaar weer mogelijk om schoolspullen voor uw kinderen aan te vragen via een schoolspullencode van Dekkers Boek&Kantoor.

Efteling

Onze landelijke organisatie Leergeld Nederland heeft een afspraak gemaakt met De Efteling. In de komende vijf jaar kunnen alle gezinnen die bekend zijn bij Leergeld Drechtsteden gratis toegangskaarten krijgen voor De Efteling.

Hi5 Hendrik-Ido-Ambacht

Op zaterdag 3 februari werd in de Ridderhal in Hendrik-Ido-Ambacht de jaarlijkse kindersportkledingbeurs gehouden.

Ook HKC doet weer mee!!

Bewegen is goed voor iedereen. Daarom zijn we heel blij dat HKC in Hardinxveld-Giessendam ons het goede nieuws stuurde dat zij ook dit jaar via hun shirts Leergeld Drechtsteden willen promoten.

8 januari 2024 zijn we er weer

Leergeld is weer bereikbaar vanaf maandag 8 januari 2023

Beste wensen 2024

Een lieve groet, een klein gebaar Mooie wensen voor het nieuwe jaar Met veel gezondheid en geluk kan het nieuwe jaar niet meer stuk

Samenwerking Efteling

Leergeld Nederland gaat samenwerken met de Efteling. In de komende vijf jaar stelt de Efteling gratis toegangskaarten beschikbaar voor de gezinnen die door Leergeld worden geholpen.