Schoolspullenpas

Schooljaar 2017 – 2018

Ook in 2017 geeft Stichting Leergeld Drechtsteden een tegemoetkoming voor schoolspullen voor de schoolgaande kinderen in de gemeenten die verbonden zijn aan de Drechtsteden.

Voor wie?

Minimagezinnen met schoolgaande kinderen, vanaf het voorgezet onderwijs, kunnen de Schoolspullenpas aanvragen.

Schoolspullenpas

Met de Schoolspullenpas 2017 kunnen kinderen de benodigde schoolartikelen zoals schriften, pennen, rekenmachine of een agenda kopen. De Schoolspullenpas voor het nieuwe schooljaar 2017/2018 kan worden aangevraagd van 18 mei 2017 tot en met 10 juni 2017.

Afhankelijk van het moment waarop u de aanvraag bij ons heeft ingediend én is goedgekeurd, ontvangt u bericht of u in aanmerking komt.

De Schoolspullenpas ontvangt u na goedkeuring vanaf 1 juli 2017 en kan worden gebruikt in de deelnemende winkels.

Wat vergoeden wij niet met de pas

Stichting Leergeld Drechtsteden vergoedt met de Schoolspullenpas géén fietsen, gymkleding en spullen die verband houden met persoonlijke verzorging. Scholen kunnen namens de directie wel laten weten of er problemen zijn te voorzien en kunnen in samenspraak met het bestuur van Leergeld zoeken naar een financiële oplossing.

 

Hoeveel geld staat er op mijn pas?

Met de knop “Saldocheck kunt u door het invoeren van het kaartnummer kijken hoeveel geld er (nog) op de pas staat. Deze link is vanaf 1 juli 2017 beschikbaar.

Let op: Momenteel zit er een storing in de Saldocheck.

Om het saldo op te vragen moet u het volgende doen:

  1. Klik op ”annuleren”
  2. Voer het pasnummer in
  3. Klik op ”Saldo”

 

Klik hier om uw pas te activeren www.schoolspullenpas.nl

Mocht uw vraag er niet bijstaan, dan kunt u alleen de vraag mailen naar: info@leergelddrechtsteden.nl en u krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord van ons of u kunt bellen naar 078 6123119.